pátek 10. června 2011

Věrohodnot výsledků ElectionsMeteru

Je smyslem projektu a v našem zájmu zajistit co největší věrohodnost sledovaných výsledků. Věnovali jsme čas vývoji a zpracování algoritmů tak, aby naše mise byla co nejlépe splněna. Použili jsme nová řešení, nový přístup a nové algoritmy zpracování.

Propagujeme kontinuální hlasování a připouštíme opakované hlasování. Nebojíme se nových metod. Umíme takové výsledky organizovat, zpracovat a vyhodnotit.

Rozumíme strachu z ovlivnění výsledků opakovaným hlasováním. Považujeme takový strach za spíše fóbický a pramenící zejména z neznalosti možnosti zpracování dobře navrženými algoritmy a adekvátními statistickými metodami.

Použité metody umožňují uživatelům a voličům časovou a názorovou flexibilitu. Kdykoliv hlasovat, kdykoliv hlas změnit a kdykoliv zdůraznit své přesvědčení.

Věrohodnost výsledku přirozeně roste s počtem zúčastněných uživatelů, voličů a s časem. ElectionsMeterem organizovaná hlasování jsou ultimativní, nikdy nekončí a vždy ukazují aktuální, průběžný výsledek.

Uživatelé a voliči snažící se neadekvátním způsobem ovlivnit výsledky jsou identifikování, hlasování jim znepříjemněno, časově omezeno nebo odpojeno.

Žádné komentáře:

Okomentovat